• Bestellingen t/m dinsdag 2e pinksterdag worden verzonden vanaf dinsdag 11 juni

Over ons

Sporthoesjes.nl is een webwinkel gericht op de verkoop van aan sport gerelateerde hoesjes en accessoires.

 

Voordelig

Sporthoesjes.nl streeft naar het aanbieden van sport armbanden en hardloopaccessoires voor een zo laag mogelijke prijs. Volgens ons hoeft een sport armband van goede kwaliteit niet heel duur te zijn. De sport armbanden die door ons aangeboden worden, zijn van uitstekende kwaliteit en dat voor een scherpe prijs!

 

Vertrouwen

Het is belangrijk dat je ons kunt vertrouwen wanneer je een aankoop bij ons doet. Om deze reden bekijk je misschien deze over ons pagina. Sporthoesjes.nl heeft een keurmerk ontvangen van Stichting Webwinkelkeur als teken van vertrouwen. Bovendien probeert sporthoesjes.nl dit vertrouwen verder te verbeteren door middel van een goede service. Wij geven je 14 dagen bedenktijd bij de aanschaf van al van onze producten. Daarnaast zijn wij altijd bereid om jouw vragen te beantwoorden via de mail of per telefoon. Verder zijn wij ervaren met de inkoop van onze producten en bieden alleen producten aan van goede kwaliteit! Tenslotte worden er ervaringen van klanten gepubliceerd door Kiyoh, welke kunnen bijdragen aan het vertrouwen. 

 

Passie

Wij van sporthoesjes.nl hebben een enorme passie voor sport, waaronder hardlopen. Mede door deze passie is deze webwinkel ontstaan. Wij willen dat iedereen zijn of haar bestelde sportarmband of accessoire zo snel mogelijk in huis kan hebben en versturen daarom elke werkdag indien u voor 17.00 uur hebt besteld. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je alleen betaalt voor wat je krijgt en daarom rekenen wij geen verzendkosten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »