• Bestellingen t/m dinsdag 2e pinksterdag worden verzonden vanaf dinsdag 11 juni

Betaalmethoden

Jouw bestelling kan je gemakkelijk en veilig betalen. Sporthoesjes.nl werkt samen met Payment Service Provider Mollie. Dit is een betrouwbare intermediair die gebruikt wordt door vele webwinkels. Mollie bied o.a. de betaalmethoden iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking, Belfius Direct Net en Bitcoin.

 

iDEAL

Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Bekijk de website van iDEAL voor meer informatie. 

 

PayPal

PayPal dient als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening. Bekijk de website vanPayPal voor meer informatie. 

 

Creditcard

Een creditcard of kredietkaart is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra een creditcard wordt gebruikt wordt feitelijk direct een persoonlijke lening aangevraagd. Achteraf wordt dan de lening terugbetaald. 

 

Bancontact/Mister Cash

Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. 

 

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »